راهنمای چالش های Fortnite فصل نهم – هفته اول

استودیو اپیک گیمز (Epic Games)، سازنده و ناشرFortnite، بالاخره فصل نهم فورتنایت را با انتشار یک تریلر و آپدیت بزرگ آغاز کرد. حال چالش‌های هفته اول از فصل نهم در دسترس کاربران قرار گرفته است. در اولین هفته از فصل نهم بازی فورتنایت بازیکنان باید به‌داخل تونل‌های جدید دو منطقه Neo Tilted و Mega Mall بروند.

بازی Fortnite عنوانی محبوب می باشد که فقط به صورت آنلاین قابل اجرا خواهد بود. خوشبختانه، می توان این بازی آنلاین را به صورت رایگان تجربه نمود. نسخه کاملا فشرده و آپدیت شده ی بازی به همراه آموزش نصب کامل در ادامه ی مطلب قرار گرفته است.

داستان بازی از جایی آغاز می‌شود که ۹۸ درصد از جمعیت کره‌ زمین به طور ناگهانی ناپدید شده‌اند و افراد باقی‌مانده آسمان را به شکل عجیب و غریب همراه با طوفان‌های وحشتناک مشاهده می‌کنند. در این بین انسان‌هایی به شکل زامبی‌ به دیگر افراد باقی‌مانده حمله می‌کنند، اما بازماندگان با کمک سپر ضد طوفان و ساخت ساختمان‌ها و مقر فرماندهی در سراسر دنیا تا حدودی یاد گرفته‌اند که چگونه در برابر طوفان‌ها و زامبی‌ها از خود مراقبت کنند.

بازیکن نقش فرمانده، در این ساختمان‌ها و مقرهای فرماندهی حضور دارد که در مواقع ضروری از موقعیت خود خارج شده و برای بازماندگان و یاران خود آذوقه و تجهیزات جمع‌آوری می‌کند. فرمانده و یارانش به دنبال راهی برای گسترش قلمرو سپر ضد طوفان و یافتن راهی برای بازگرداندن کره زمین به حالت اولیه هستند.

چالش‌های تمامی کاربران

  • Stage 1 of 2 – Ride the Slip Stream around Neo Tilted ( استفاده از تونل‌های هوایی در Neo Tilted )
  • Visit all Sky Platforms (دیدن از هفت عدد پلتفرم هوایی)
  • Deal Damage to Opponents Within 10s using a Shadow Bomb (آسیب‌رساندن به‌سایر بازیکنان زیر ۱۰ ثانیه پس از استفاده از آیتم Shadow Bomb به میزان‌ آسیب‌رسانی ۱۰۰)

چالش‌های کاربران بتل‌پس

  • a Legenday Item in Different Matches (پیدا کردن آیتم‌ لجندری (زرد رنگ) در پنج مسابقه مختلف)
  • Search chests at Lucky Landing or Loot Lake ( پیدا کردن هفت صندوق در Lucky Landing یا Loot Lake)
  • Scoped Weapon Eliminations (کشتن سه نفر از بازیکنان با سلاح‌های دوربین‌دار)
  • Stage 1 of 3 – Deal damage to opponents from at least 2 Stories above ( آسیب رساندن به بازیکنان درحالی که حداقل اندازه دو دیوار از آن‌ها بالاتر باشید به میزان آسیب‌رسانی ۳۰۰)

با شروع فصل نهم و تغییرات اعمال شده روی Retail Row و Tilted Towers، این دو منطقه به‌ترتیب به Mega Mall و Neo Tilted تبدیل شده‌اند. حال در اولین چالش از هفته اول، بازیکنان باید از داخل تونل‌های هوایی حرکت کنند که دور این مناطق قرار دارند. در قسمت اول منطقه Neo Tilted و در مرحله دوم منطقه Mega Mall را کامل کنید. در سومین چالش هم باید از آیتم Shadow Bomb استفاده کنید. این آیتم‌ در انتهای فصل هشتم به بازی Fortnite اضافه شد. دراین‌میان یادتان باشد که تنها ۱۰ ثانیه پس از استفاده از آیتم شدو بمب فرصت دارید تا به بازیکن مورد نظر آسیب وارد کنید. در آخرین چالش از هفته اول هم باید به بازیکنان درحالی آسیب برسانید که اندازه دو دیوار (حداقل) از آن‌ها بالاتر هستید. در مرحله دوم از این چالش فاصله بیشتر می‌شود، اما میزان‌ آسیبی که باید وارد کنید، کاهش می‌یابد.

چالش Visit all Sky Platforms

در این چالش بازیکنان باید از پلتفرم‌های هوایی دیدن کنند. در نقشه بازی هفت پلتفرم قرار داده شده است که باید به‌سراغ‌شان بروید و در زیر محل آن‌ها را روی نقشه بازی مشاهده می‌کنید. این پلتفرم‌ها شبیه پهبادهای بزرگی هستند که بین آسمان و زمین قرار گرفته‌اند.

چالش های فصل نهم هفته اول

در انتها با مشاهده‌ی ویدیو زیر می‌توانید محل بتل استار هفته اول از فصل نهم فورتنایت را در زومجی مشاهده کنید. این ستاره در نزدیکی منطقه Lonely Lodge قرار دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.