دانلود ترینر بازی Psychonauts 2

ترینر بازی Psychonauts 2

شما می توانید با ترینر بازی Psychonauts 2 از چیت کد ها در بازی استفاده کنید. با دانلود ترینر Psychonauts 2 همراه گیم کیو باشید.

بازی Psychonauts 2 در مورد شخصیتی به‌نام Raz است که یک آکروبات آموزش دیده و قدرتمند بوده و قرار است که در نهایت، به رویای نهایی خود مبنی بر پیوستن به سازمان بین‌المللی جاسوسی قدرتمندی به نام Psychonauts دست پیدا کند. جاسوسان خاصی در این سازمان کار می‌کنند و رهبر آن‌ها، از زمانی که از آدم‌ربایی نجات پیدا کرده است، هیچ‌گاه یک فرد یکسان نبوده است و هر بار بدتر شده است. در این بازی ترکیبی از ماموریت‌های عجیب و غریب را خواهیم داشت که با توطئه‌های مرموز ادامه پیدا کرده و یک تجربه ماجراجویانه پلتفرمر را خواهید داشت. سبک بازی سینمایی بوده و نبردهای تن به تن خواهید داشت.

بازی هیجان و خنده را به‌صورت همزمان برای شما داشته و می‌توانید راز را در سفری بزرگ همراه کنید. دوستان و دشمنان شما در تلاش برای شکست یک شرور خاص روانی هستند. یک داستان تخیلی و سینماتیک را در بازی می‌بینیم که با فتنه و طنز در هم آمیخته است و طراح بازی Broken Age نیز در آن حضور دارد. شما با استفاده از توانایی راز می‌توانید در مغز افراد نفوذ کرده و با شیاطین درونی آن‌ها مبارزه کنید. باید به خاطرات پنهان آن‌ها دست پیدا کرده و بتوانید توشه احساسی جالبی از آن‌ها دریافت کنید. بازی محیط‌های زیبا و منحصربه‌فردی هم دارد که گشت و گذار و کشف المان‌های مختلف در آن جریان دارد.

نیاز به کپی در محل نصب بازی نیست باید ابتدا وارد بازی شد و بعد ترینر را اجرا کنید.

پسورد : www.gameq.ir
0 نظرات
بازخورد درون خطی
مشاهده نظرات
0 نظرات
بازخورد درون خطی
مشاهده نظرات