گیم کیو

مرجع بازی های ویدیویی

راهنمای قدم به قدم بازی Wolfenstein Youngblood

Wolfenstein Youngblood Walkthrough

Wolfenstein Youngblood Walkthrough

شما با این مقاله راهنمای قدم به قدم می توانید تمام مراحل را بدون مشکل انجام دهید و با راهنمای قدم به قدم بازی Wolfenstein Youngblood همراه ما باشید.

بازی کامپیوتر Wolfenstein Youngblood در سبک اکشن و هیجانی محصولی از Bethesda Softworks می باشد و توسط Machine Games توسعه داده شده است. این بازی اولین بازی مجموعه Wolfenstein می باشد که قابلیت اجرا به صورت co-op را داراست و شما می توانید با کمک دوستانتان مراحل بازی را انجام دهید. داستان این بازی در سال 1980 و نوزده سال پس از بازی Wolfenstein II اتفاق می افتد زمانی که BJ Blazkowicz طی عملیاتی در پاریس گم شده است. پاریسی که اکنون تحت سلطه نازی ها است. دوقلوهای Blazkowicz ، به نام های Jess وSoph بعد از سالها تمرین اکنون آماده رویارویی با نازی ها و مبارزه با آنها هستند.

بر خلاف دیگر بازی های Wolfenstein که همیشه Blazkowicz شخصیت اصلی بود، در این بازی دختران او کنترل بازی را در دست دارند و شما در نقش آن ها بازی می کنید. در طی بازی ماموریت های بسیاری وجود دارند که با کامل کردن آن ها مهارت های شما افزایش می یابند. با وجود جهانی باز می توانید آزادانه در بازی جست و جو کنید و سطح تان را افزایش دهید و سلاح ها ، ابزار و تجهیزات پیشرفته ای را بدست آورید . همچنین می توانید سبک بازی خود را انتخاب کنید و ظاهر کاراکتر خود را تغییر داده و شخصی سازی کنید. بازی Wolfenstein: Youngblood دارای پایانی باز است که با توجه به استراتژی ها و انتخاب های شما پایان می یاید . شما باید تصمیم بگیرید که چگونه و کی به نازی ها حمله کنید و آن ها را نابود سازید.

فاقد راهنمایی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.