گیم کیو

سرزمین بازی های ویدیویی


خرید بازی اورجینال کامپیوتر

خرید محصولات بازی فورتنایت

دانلود ترینر بازی Metro Exodus

راهنمای قدم به قدم بازی Metro Exodus

راهنمای قدم به قدم بازی Metro Exodus

شما می توانید با دانلود ترینر بازی Metro Exodus در بازی حرفه باشید وتجربه عالی بهره مند شوید. با دانلود ترینر بازی Metro Exodus همراه گیم کیو باشید

آخرالزمان یکی از موضوعاتی است که اخیراً در تمامی بازی‌ها و فیلم‌های سینمایی مشاهده می‌کنیم. دنیا در بدترین وضعیت خود به سر می‌برد و تنها هدف باقی‌مانده بقا است. سری بازی‌های مترو از اولین‌هایی بود که ایده آخرالزمان را به شیوه‌ای کاملاً خلاقانه به کار گرفت. فرض کنید تمام دنیا دچار ویروس کشنده‌ای شده است و تنها راه برای زنده ماندن تونل‌های زیرزمینی است که همگی روزهای پررفت‌وآمد مترو را یادآوری می‌کند. Metro Exodus سومین نسخه از سری بازی Metro است که نسبت به نسل‌های پیشین خود پیشرفت‌های زیادی داشته است. این نسخه از بازی به‌جای اینکه زیرزمین باشد، همه‌چیز را نمایان و روی سطح زمین جلو می‌برد. Artyom و سربازانش برای نجات یافتن از روسیه ماتم‌زده سفری طولانی را از فصل بهار شروع می‌کنند و از میان تابستان عبور و به زمستان می‌رسند. شاهد بزرگ‌ترین نقشه‌های موجود هستیم.

یکی از ویژگی‌های جدید Metro: Exodus، جریان داشتن آن در طول چهار فصل مختلف است که از قضا تاثیر زیادی هم روی گیم‌پلی بازی خواهد داشت. سفر شخصیت‌های بازی از منطقه‌ای در نزدیکی رود ولگا و در فصل زمستان آغاز می‌شود؛ سرمای شدید و کشنده این منطقه، آن را به مکان مناسبی برای جولان دادن انواع موجودات جهش‌یافته تبدیل کرده و باید در این فصل خودتان را آماده مبارزه با موجوداتی چون واچ‌من کنید و البته که خطرات انسانی هم در کمین‌تان خواهند بود. در ادامه شاهد فصل بهار خواهیم بود؛ یخ و برف محیط‌هایی که در این فصل از آن‌ها گذر خواهیم کرد، در اثر تابش آفتاب در آستانه ذوب شدن هستند و شخصیت‌های بازی در حالی به فصل بهار می‌رسند که یک پل، مانع از حرکت قطارشان می‌شود و حال باید راهی برای پایین آوردن این پل و قابل عبور کردن آن پیدا کنند.

بازی Metro Exodus چند بُعدی شدن آن است؛ بدین شکل که همه‌چیز صرفا بر پایه بکش برو جلو پیش نمی‌رود و آرتیوم قادر است در این نسخه، سلاحش را مخفی کند و با این کار جلوی برخی درگیری‌ها را بگیرد. مثلا تصور کنید که در حال نزدیک شدن به یک کمپ از انسان‌ها هستید؛ اگر این کار را اسلحه به‌دست انجام دهید، به احتمال زیاد آن‌ها بدون هیچ ملاحظه‌ای به سمت شما تیراندازی خواهند کرد. اما اگر سلاح‌تان را مخفی کنید و به سمت پایگاه بروید، شاید آن‌ها هم قید شلیک به شما را بزنند و بتوانید بدون درگیری از کنارشان عبور کنید. مخفی‌کردن سلاح همچنین فواید دیگری مثل سریع‌تر شدن سرعت حرکت آرتیوم هم دارد.

نیاز به کپی در محل نصب بازی نیست باید ابتدا وارد بازی شد و بعد ترینر را اجرا کنید.

پسورد : www.gameq.ir


guest
0 نظرات
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات