سوالات متداول
مطالب مشابه
.
.....ارسال دیدگاه
دیدگاه خود را به زبان فارسی بنویسید و دیدگاه فینگلیش تایید نمی شود.
از تکرار دیدگاه خودداری کنید و در صورت ارسال دیدگاه تکراری تایید نمی شود.
قبل از ارسال دیدگاه بخش سوالات متداول را مطالعه کنید..
قبل از ارسال دیدگاه تمام بخش های پست را مطالعه کنید.
در صورت استفاده از کلمات رکیک دیدگاه تایید نمی شود.
دیدگاه کاربران
75 دیدگاه ثبت شده، نظر تو چیه؟
.-
عل رضا
16 می 2026 18:29سلام وقت بخیر. آقا یه موضوعی که هست و شما به هیچ کسی توجه نکردید زیر پست مد گرافیکی natural vision evolved خیلیا در خواست داده بودن که مد نگرافیکی natural vision enhanced رو هم بذارید و شما با قاطعیت گفتید رو این نسخه مد نصب نمیشه. اقا فتاح razed نسخه گرافیک پنج گیگابایتی رو برای این ورژن ارائه داد چند بار اپدیتش هم کرد من داشتمش و به دلیلی از سیستمم پاک شد الانم نت بین الملل نیست نمیشه دانلودش کرد. در ضمن همچنین میشه روش مد های ماشین نصب کرد و برای این کار کافیه codwalker_dev_38 نصب بشه و توسط اون برنامه فایل های ytd, ydr و yft که درون فایل rpf ماشین هستن رو convert کرد به نسخه نسل نهم و مجددا ماشینو ادد ان ریپک کرد.من تمامی این موارد و انجام و اجرا کردم و تو بازی بالا اومد.تنها نکته ای که هست اینه که بعضی ماشین ها توسط خود سازنده ماشین بصورت بهینه کم حجم ساخته نشدن و اونارو نمیشه توی نسخه gta v enhanced اوورد چرا که این نسخه از بازی محدودیت حجم بر روی فایل های بازی ایجاد کرده.
الانم درخواستم از شما اینه که لطفا ماد گرافیکی پنج گیگابایتی نسخه enhanced که تو سایت razed پابلیک هست اپلود کنید.همچنین به عنوان پیش نیاز نصب ماد اگر امکانش هست جدید ترین ورژن scripthook v هم اپلود کنید.تشکر.
-
Borna
15 می 2026 09:42سلام من با
RTX5050 8G
RAM 16
Core i5 13450HX
Windows 11
SSD
بازی برام خیلی لگ داره چجوری درستش کنم ؟
-
صدرا
12 می 2026 01:02سلام همه چی عالی بود تا امروز که رفتم تو بازی ارور gfx_stateمیده
کرک هم ریختم نشد بازی رو پاک کردم ازاول نصب کردم بازم نشد
اگر میشه کمک کنین ممنونم
-
amir
05 می 2026 01:03به لپتاپ من نصب میشه؟
core i5-12500
GeForce RTX3050
ram: 16
ویندوز 11 64 بیت
-
fattah
05 می 2026 01:11سلام
بله
-
امیرعلی
03 می 2026 11:35سلام ، خواهشا کمکم کنید ، من کاملا قوی تر از مشخصات سیستم این بازی رو دارم ، ولی کامپیوتر من HDD هست ، ایا این قضیه مشکلی داره؟ کمکم کنید
-
به تو چهه!فضول اسمم رو نخوان
05 می 2026 17:35سلام بله
-
سعید
15 می 2026 22:57من هم رو hdd دارمش، تنها مشکل اونه که طول میکشه بالا بیاد، ولی بعد از این همه چی اوکی است

